Silifke olağanüstü genel kurula gidiyor


 

Mersin’de Silifke Belediyespor Kulübü’nün isim değişikliğinin ardından faaliyetlerini 1964 Silifke Spor Kulübü adıyla sürdürecek olan kulüp, olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı.

Mersin’de Silifke Belediyespor Kulübü’nün isim değişikliğinin ardından faaliyetlerini 1964 Silifke Spor Kulübü adıyla sürdürecek olan kulüp, olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı. Yeni yönetimin belirleneceği genel kurulun 6 Ağustos’ta yapılacağı açıklanırken, eski kulüp başkanı Gürhan Dölek ve ekibinin yeniden yönetime talip olması bekleniyor.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın 6 Ağustos 2026 Perşembe günü saat 14.00’te Silifke Belediyespor MEDCEM Spor Tesisleri’nde gerçekleştirileceği bildirildi.

İlk toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde ise ikinci toplantının 14 Ağustos 2026 Cuma günü, aynı yer ve saatte yapılacağı ifade edildi.

Yapılan açıklamada, “Kırmızı laciverte gönül veren tüm camiamıza üye ve paydaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.” ifadeleriyle üyelere genel kurula katılım çağrısında bulunuldu.

Genel kurul gündeminde açılış ve yoklamanın ardından divan heyetinin oluşturulması, yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporlarının okunması, kurulların ibrası, istifaların görüşülmesi ve yeni yönetim ile denetim kurullarının seçimi yer alıyor.

6 Ağustos’ta yapılacak seçimli genel kurulun, kulübün yeni dönem yönetimini belirlemesi ve 1964 Silifke Spor’un geleceğine yön vermesi bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber