Karabucak Orman Okulu ziyaretçilerini ağırlıyor


 

Mersin Tarsus Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Karabucak Orman Okulu ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Haber Merkezi


Son olarak Kahramanmaraş Orman Bölge Müdür Yardımcısı Abubekir Yaylagül, Basın ve İletişim Şube Müdürü Akif Karslı ve Kahramanmaraş Orman İşletme Müdür Yardımcısı Halil Kürtül, Orman Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “OGM Orman Okulu” eğitim ve uygulamalarını yerinde incelemek üzere Karabucak Orman Okulu’nu ziyaret etti.

Heyete, Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Sinan Saatçı, Basın ve İletişim Şube Müdürü Abdurrahman Sezer, Tarsus Orman İşletme Müdür Yardımcısı, şefler ve orman muhafaza memurları eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Orman Okulu’nda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Orman Genel Müdürlüğü, Orman Okullarında; öğrencinin doğayla kurduğu bağın onu sadece bilgili değil; bilinçli ve duyarlı bir birey haline getirdiğine inanarak, bilgiyle doğayı, merakla keşfi, oyunla öğrenmeyi bir araya getiren bütüncül bir eğitim ortamı sunmayı amaçlıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber