Haber Merkezi
Mersin’de Büyükşehir, Yenişehir ve Mezitli belediyelerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheliler hakim karşısına çıktı. Soruşturma kapsamında Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in de aralarında bulunduğu 10 kişi tutuklandı.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Ekim’de Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi’ne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu toplam 59 kişi gözaltına alındı.
Gözaltı işlemlerinin tamamlanmasının ardından şüpheliler bugün adliyeye sevk edilerek hakim karşısına çıktı.
Dün sabah saatlerinden itibaren başlayan duruşmalar sona erdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.