GEREKMEDİKÇE DIŞARI ÇIKMAYIN!


 

Mersin’de etkili olan sağanak yağış yetersiz altyapı sele neden olurken belediyeler çareyi “Gerekmedikçe dışarı çıkmayın” uyarısı yapmakta buldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de birkaç gündür süren ancak akşam saatlerinde etkisini arttıran sağanak yağış, yetersiz altyapı nedeniyle sele neden oldu.


ALT GEÇİTLERİ SU BASTI

Kent merkezinde akşam saatlerinde sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Özellikle merkez ilçelerde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinin girişlerini su bastı, sürücüler yollarda mahsur kaldı. Çeşitli bulvarlarda da trafik yoğunluğu yaşandı, sürücüler yollarda mahsur kaldı. Yenişehir ilçesi 18. Cadde'deki alt geçit, su basması nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Öte yandan, yağışın etkisiyle bazı ev ve iş yerlerinin giriş katları da su doldu.

Adnan Menderes Bulvarında da trafikte aksamalar yaşandığı görüldü.

Öte yandan Tulumba Battı Çıktı kavşağında aşırı yağış nedeniyle su basması meydana geldiği öğrenildi

 

MERSİN’DE 3 SAATTE YILLIK YAĞIŞIN 9’DA 1’İ DÜŞTÜ

Mersin’de etkili olan sağanakta, yıllık ortalama yağışın dokuzda biri yaklaşık 3 saatte, ekim ayı boyunca beklenen yağış ise yalnızca 1 saatte düştü. Ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürürken vatandaşlara zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları çağrısı yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ, acil durumlar için ALO 185 ve TEKSİN uygulaması üzerinden ulaşım sağlanabileceği bildirdi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber