Tarsus’ta üniversitelilere İŞKUR desteği


 

Tarsus Üniversitesi’nde, İŞKUR Gençlik Programı yeni dönemde de öğrencilerle buluşuyor.

Haber Merkezi

 

Tarsus’ta, üniversite öğrencilerinin teorik bilgi birikimlerini uygulama deneyimiyle desteklemeleri ve mesleki gelişim süreçlerine katkı sağlanması amacıyla yürütülen İŞKUR Gençlik Programı yeni dönemde de hayata geçirilecek. Tarsus Üniversitesi ile İŞKUR arasındaki iş birliği kapsamında uygulanacak programdan 274 öğrencinin yararlanması planlanırken, öğrencilerin iş deneyimi edinmeleri ve çalışma hayatına uyum süreçlerinin desteklenmesi hedefleniyor.

Tarsus Üniversitesi ile Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tarsus Hizmet Merkezi arasındaki iş birliğinin devamını sağlayan protokol, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Özen ile İŞKUR Tarsus Hizmet Merkezi Müdürü Kürşat Dal tarafından imzalandı. Yenilenen protokolle birlikte program, öğrencilere çalışma deneyimi kazandırmanın yanı sıra kariyer gelişimlerini destekleyen eğitim faaliyetlerini de kapsıyor. Bu doğrultuda İş Kulübü atölye çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek eğitimlerle öğrencilerin iş arama süreçleri, iş hayatına hazırlık ve kariyer planlaması konularında bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA