KARLA MÜCADELEDE AKSAMALAR YAŞANIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARLA MÜCADELEDE AKSAMALAR YAŞANIYOR!


 

Mersin’in kırsal kesimlerindeki yoğun kar yağışı hayatı felç etti. Karayolları ekiplerinin sorumluluk alanı kapsamında yürüttüğü yol açma çalışmalarının yetersiz kalması nedeniyle, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bazı bölgelere ulaşımı konusunda aksamalar yaşandığı belirtildi.

Mersin’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, kentin yüksek kesimlerini beyaz örtüyle kapladı. Ara vermeden süren yağış nedeniyle özellikle kırsal kesimde çok sayıda araç ve vatandaş mahsur kaldı. Günler öncesinden gerekli hazırlıklarını yaparak önlemlerini alan Büyükşehir Belediyesi, yolda kalan vatandaşın yardımına yetişirken, hastaların sağlık kuruluşlarına ulaşmasını da sağladı. Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve bağlı koordinasyon şube ekipleri, alınan ihbarlar önceliğinde vatandaşın gideceği yere güvenli bir şekilde ulaşabilmesi için 24 saat boyunca ara vermeden görev yaptı.

Mersin’in dağlık ve kırsal bölgelerinde etkili olan kar yağışı ile birlikte yolda kalan birçok vatandaş Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarılırken, okul dönüşünde yolda kalan öğrenci servisindeki öğrenciler de Erdemli Küstülü Mahallesi yolunun açılmasının ardından evlerine götürülebildi.
Çamlıyayla’dan Erdemli’ye, Anamur’dan Bozyazı’ya kadar merkez ilçeler de dahil olmak üzere 13 ilçede 121 personel, 26 iş makinesi ve 27 kamyon-kamyonet ile karla mücadele ve tuzlama çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın da takdirini kazandı.Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 3 gün sürmesi beklenen kar yağışı ve fırtına olaylarına karşı ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor.
Öte yandan Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin sorumluluk alanı kapsamında yürüttüğü yol açma çalışmalarının yetersiz kalması nedeniyle, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bazı bölgelere ulaşımı konusunda aksamalar yaşandığı belirtildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA