DENİZE DÜŞEREK KAYBOLAN GENCİN CESEDİ BULUNDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DENİZE DÜŞEREK KAYBOLAN GENCİN CESEDİ BULUNDU


 

Mersin’de, 29 Aralık 2016’da yaşanan sel felaketinde deniz kenarında selfie çekerken denize düşerek kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Soner Yılmaz’ın cesedi bulundu.

Mersin’de 29 Aralık Perşembe günü kuvvetli yağışların ardından Adnan Menderes Bulvarı'ndaki iskelede özçekim yaparken suya düşen üniversite öğrencisi Soner Yılmaz'ın bulunması için deniz ve havadan yürütülen çalışmalar bugün de sürdü. Ekipler bugün açıktaki aramalarının yanında, gencin denize düştüğü bölgenin yakınında arama çalışması yaptı. Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığına bağlı dalgıçlar, yaptıkları aramalarda iskelenin ayakları yakınındaki kayalıkların arasında Yılmaz'ın cesedini buldu. Bota alınan ceset, getirildiği Mersin Marina'dan ambulansa konularak otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Merkez Toroslar ilçesindeki bir köprüden geçerken suya kapılarak Yalınayak deresine düşen otomobilde hayatını kaybeden Serkan ve Fatma Genç çiftinin aynı araçtaki 3 yaşındaki kızları Miray ile yakınları Sultan Uncu'yu (25) arama çalışmalarının da devam ettiği belirtildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA