TİY’de çöküş sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’de çöküş sürüyor


 

SPOR TOTO 3. Ligin 20 haftasında deplasmanda Bayrampaşa ile karşı karşıya gelen Tarsus İdmanyurdu, rakibine 3-0 mağlup olarak 6 sıraya geriledi.

Haber Merkezi

Ligin ikinci yarısına sahasında Diyarbekir mağlubiyetiyle başlayan, Elaziz deplasmanında fark yiyen Tarsus, İstanbul’da oynadığı maçta Bayrampaşa’dan da fark yemekten kurtulamadı. Ardı ardına aldığı mağlubiyetlerle zirveden iyice uzaklaşan Tarsus, sıralamada altıncılığa kadar geriledi.

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda oynanan maça ev sahibi hızlı başladı. 6.dakikada gelişen Bayrampaşa atağında Kubilay Serbest attığı golle takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. İlk yarı ev sahibin 1-0’lık üstünlüğü ile kapandı. Mücadelenin ikinci yarısında da atak oyununu sürdüren Bayrampaşa, 49. dakikada Ziya İnday’ın attığı golle skoru 2-0 yaparak rahatladı. Maç boyunca rakip kalede pozisyon bulmakta etkisiz kalan Tarsus, özellikle oyunun son bölümünde iyice oyundan düştü. Bayrampaşa 77. dakikada Metin Sevinç’le bir gol daha buldu. 3-0 Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma ev sahibi ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA