İlaç oldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İlaç oldu!


 

Ligin son sırasından kurtulmak isteyen Mersin İdman Yurdu, zirveye oynayan Sivasspor’u 1-0 mağlup ederek altın değerinde üç puanın sahibi oldu.

Serkan TULTAK

TFF 1. ligin 19. haftasında Mersin Stadyumunda oynanan maçta Mersin İdman Yurdu, güçlü rakibi Sivaspor’u Tolga Şahin’in golü ile mağlup ederken, konuk ekip iki kez direğe takıldı.

Maçın henüz 3. dakikasında penaltı kazanan Sivaspor, Burhan Eşer’in vuruşunda top direğe çarparak oyun alanına dönünce bu fırsattan yararlanamadı.

41. dakika da Mersin golü buldu. Tita’nın serbest vuruşunda arka direğe topu aşırarak ağlarla buluşturan Tolga Şahin takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşma son dakikaya kadar yüksek tempoda oynanırken Mersin bu galibiyetle aldığı 3 puanla ligdeki puanını 13’e çıkardı. 

LİGLERE BİR HAFTA VERİLİYOR
TFF 1. ligin 20. haftası, Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle bir haftalık aradan sonra oynanacak. Buna göre Mersin İdman Yurdu – Boluspor 11 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 18.30 da karşı karşıya gelecekler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA