Su şişelerinde sahte içki Endişe verici! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Su şişelerinde sahte içki Endişe verici!


 

Kaçak içki nedeniyle günümüzde çok sık yaşanan ölümler yetkilileri harekete geçirdi. Polisin Mersin’de düzenlediği iki ayrı operasyonda ve Bozyazı’da takibe alınan bir araçta yüksek miktarda kaçak içki ele geçirildi.

Mersin’de bir tırda ve bir iş yerine düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak içki ele geçirilirken, Bozyazı’da da takibe alınan otomobilde 10 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildi. Kaçak içkiye bağlı ölümlerin hızla arttığı günümüzde endişe verici kaçak içki ticaretinin önlenmesine yönelik operasyonlar hız kazandı.

TIR DOLUSU KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Mersin'de bir tırda yapılan aramada, 13 bin 204 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildi. Olayın devamında İstanbul'da yapılan operasyonda ise çok miktarda kaçak içki ile içki malzemeleri ele geçti.

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, S.Ç.'nin kullandığı bir tırı, Serbest Bölge Otoban Gişelerinde durdurdu. Tırda yapılan aramalarda 3 bin 504 adet gümrük kaçağı kutu votka ile 9 bin 600 adet viski ele geçirildi. Olayla ilgili sürücü S.Ç. ile birlikte araçta bulunan A.Z. gözaltına alındı.

Olayın devamında Mersin polisinin verdiği bilgiler doğrultusunda İstanbul Ataşehir'de bir otoparka düzenlenen operasyonda, 913 adet gümrük kaçağı teneke kutu viski, bin 200 adet cinsel enerji içeceği,10 bin 200 boş teneke viski kutusu, 1 adet son kullanma tarihi yazmaya yarayan makine,1 adet alkol dolum makinası, 1 adet hassas terazi, 1 adet alkol karışımı hazırlamakta kullanılan metal kazan, 1 adet kapak basma makinası, 31 adet bidonlar içerisinde 775 litre alkol, 25 litre viski aroması, 1 litre viski esansı, 150 adet viski kolisi, 3 adet ambalaj kaplamada kullanılan makine, 6 bin adet votka etiketi, 67 bin 500 adet viski etiketi, 1 adet koprasör ve 250 litre maden suyu ele geçirildi.

Konuyla ilgili Afganistan uyruklu 3 şahıs gözaltına alındı.

SU ŞİŞESİNDEN BOĞMA ÇIKTI!

Mersin'de bir iş yerine düzenlenen operasyonda, yarım litrelik su şişeleri içerisinde 268 adet boğma tabir edilen sahte içki ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Mahmudiye Mahallesindeki bir tüpçü dükkanına operasyon düzenledi. İş yerinde yapılan aramada masa altına gizlenmiş halde, yarım litrelik su şişeleri içerisinde 268 adet boğma tabir edilen kaçak içki ele geçirildi. İçkiler incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

“İHBAR GELDİ YAKALANDILAR”

Öte yandan Mersin’in Bozyazı ilçesinde de takibe alınan otomobilde 10 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kendilerine ulaşan bir bilgi üzerine takibe aldıkları otomobili D-400 karayolu Alparslan Türkeş Bulvarı Sulama Birliği Kavşağı'nda durdurarak arama yaptı. Otomobilde yapılan aramada 10 şişe gümrük kaçağı rakı ile pompalı bir tüfek ele geçirildi. Otomobilde bulunan U.K., C.K. ve E.N. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından Anamur Adliyesine sevk edilecekleri öğrenildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA