Denizkızı A.Ş.’ye para akıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Denizkızı A.Ş.’ye para akıyor!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Denizkızı Turizm A.Ş.’nin sermayesi iki katına çıkartıldı.

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2017 Mart ayı ikinci bileşiminde zaman zaman eleştirilerin hedefi olan Denizkızı Turizm A.Ş. şirketinin sermayesinin yükseltilmesine dair karar çıktı. Mecliste, Denizkızı Turizm A.Ş. sermayesinin, devam eden Kent Ormanı, Sahil Bandı, Erdemli Küçük Fındık ve Bozyazı Paşabeleni Tepesi projelerinin tamamlanmasını finanse etmeye elverişli olmadığından, sermayenin 11 milyon 510 bin TL’den 26 milyon 510 bin TL’ye yükseltilmesine kabul edildi.

SERMAYESİ GİDEREK ARTTIRILIYOR

Denizkızı Turizm A.Ş.’nin 2015’te anonim şirketine dönüştürülüp Büyükşehir Belediyesi bünyesine alınmasının ardından turizm sektöründe yapılacak olan yatırımları finanse etmeye elverişli olmadığı gerekçesiyle sermayesi arttırıldı. 2015’te mevcut sermayesi 1 milyon 510 bin TL olan Denizkızı Turizm A.Ş.’nin sermayesi 11 milyon 510 bin TL’ye yükseltilmişti.

30 LİRALIK ŞEZLONGLA GÜNDEME GELDİ

Meclis kararı ile sermayesi 11 milyon liradan 26 milyon liraya çıkartılan Denizkızı A.Ş., geçtiğimiz yaz Kızkalesi’ndeki şezlong fiyatı uygulaması ile tepki almıştı. Denizkızı A.Ş.’nin bölgede kiraladığı şezlong ve şemsiyeler için vatandaştan 30 TL, otel ve esnaflardan ise 15 TL istemesi tepki görmüştü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA