Kim nasıl oynadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kim nasıl oynadı


 

Mersin İdman Yurdu Elazığspor maçını kaybederek Ligde kalmama şansını mucizelere bıraktı.

Rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Kırmızı Şeytanlar aldığı mağlubiyet ile ‘ben yokum’ dedi. Birkaç oyuncu dışında tel tel dökülen futbolcular maç sonunda tribünlere çağrılsalar da dışarıda en büyük tepkiyi yine onlar aldı.

ALİ ŞANLI

Mihaylov- Sezon başından beri kalede güven vermeyen, sanki zorla sahaya çıkıyormuş gibi ruhsuz şekilde kalede duran Bulgar kaleci yeni sezonda Türkiye’de bir takım bulması zor gözüküyor.

Mitroviç- Takımın en istikrarlı oyuncusu, en çok kazanan oyuncusu, en çok sevilen oyuncusu. Ama Elazığspor maçında ölümcül bir hata yaparak kendi takımının fişini çekti. Sonuç olarak takımın tek istikrarlı bölgesinde çökmüş oldu.

Gökhan- Genç oyuncu zaman zaman kendini aşan hareketler yapması, oyuna dalarak rakibini kaçırması kötü bir imaj olarak akıllarda kaldı. Çok büyük gelişme gösteremeyen genç oyuncu geriye kalan maçlarda kendini toparlamaz ise mesafe alamaz.

Emrah- Orta sahada oynayan genç oyuncu basit oynaması gereken yerde ince işler yapmaya çalışması kendini birçok pozisyonda zor duruma soktu. Çok koşmasını yaptığı hatalar ile gölgeleyen Emrah bu Ligde oynaması için daha çok ekmek yemesi gerekiyor.

Hakan- Belki yerinde oynamıyor, çok mücadele ediyor ama o da bu Ligde oynamak için çok ama çok çalışması gerekir.

Abulkadir- Sahaya ilk çıktığı gibi hiçbir gelişme gösteremedi. Hala duracağı yeri bilmeyen, adamını kaçıran, ortaları dağlara taşlara giden bir sağ bek.

Enes- İlk maçlarına bakıldığında kötü bir performans gösterdi. Büyük bir sakatlığın ardından bir şeyler yapmaya çalışan, güçlü fiziği ile öne çıkan Enes takımın idare eden oyuncularındandı.

Tolga Şahin- Yetenekli zaman zaman düşüş gösterse de hocası tarafından kızağa alınan ilk isim olsa da elinden geleni yapan birkaç oyuncudan biri.

Pedriel- Parayı düşünmekten, alamadığı gerekçesi ile idmana çıkmamaktan bir türlü maçlara güçlü olarak çıkamadı. Hem kendini hem de takımını yaktı.

Tita- Parasını aldığında Messi gibi alamadığı zaman Sabri gibi attığı şut ve paslar yerini bulmuyordu.

Güven- Bu derecede tecrübeli oyuncunun amatörce hatalar yapması, acemi gibi oynaması en çok eleştiri alan yönü oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA