Tour Of Mersin son erdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tour Of Mersin son erdi


 

Mersin Valiliği himayelerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliği ile bu yıl 3.’sü düzenlenen Uluslararası Bisiklet Turu ‘Tour Of Mersin’, 4. etabın tamamlanmasıyla sona erdi.

FIRTINA DOLAYISIYLA PARKUR DEĞİŞTİ

Mersin’de 22 Nisan Cumartesi akşam saatleri itibariyle etkisini göstermeye başlayan rüzgar sebebiyle 4. gün etabı belirlenen parkurda yapılamadı. Fırtına dolayısıyla Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) komiseri tarafından alınan karar doğrultusunda parkur 25 kilometreye düşürüldü. Bisikletçiler Özgecan Aslan Barış Meydanı’ndan başlayıp, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde beş tur atarak, yine Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda yarışı tamamladı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Dereceye giren sporcular ödüllerine Nobel Otel’de düzenlenen ödül töreni ile kavuştu. Yarışın dördüncü ve son etabında Bulgaristan takımından Mattia Viel birinciliği göğüslerken, yine Bulgaristan takımından Jose Daniel Viejo Redondo ikinci, Kazakistan takımından Nur Bolat Kulimbetov ise üçüncü oldu. Birinci olan sporcuya ödülünü Vali Özdemir Çakacak, ikinci olan sporcuya ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, üçüncü olan sporcuya ise ödülünü Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Açak verdi.

Mersin’in tarihi, kültürel, doğal değerlerinin tanıtılması açısından büyük katkı sağlayan Tour Of Mersin ile Akdeniz insanının samimiyeti ve sıcaklığı yarış esnasında yapılan TV yayınları ile tüm dünyaya sergilenmiş oldu.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA