Köylerarası futbol turnuvası başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Köylerarası futbol turnuvası başladı


 

Toroslar Belediyesi’nin bu yıl 10’uncusunu düzenlediği “Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası” , Çavuşlu ile Aladağ Mahalleleri arasında oynanan açılış maçı ile başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında başlatılan ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda finali oynanacak olan turnuvada, 45 köy (mahalle) takımı şampiyonluk için sahada mücadele edecek. Koray Aydın Stadı’nda gerçekleştirilen ve takım taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği açılış maçına; Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve sporseverler katıldı.

Başkan Tuna, bu yıl 10’uncusunu düzenledikleri ve 122 karşılaşmanın yapılacağı turnuva ile amaçlarının köyler arasındaki diyalogun, kaynaşmanın ve dostlukların daha da artması olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından; Başkan Tuna, protokol üyeleri ile birlikte Çavuşlu ve Aladağ Mahalleleri arasında oynanan ve Çavuşlu’nun 3-0 galip geldiği karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptı. 45 köy (mahalle) takımının katılımı ile 8 grupta 3 puanlı lig usulüne göre gerçekleştirilecek maçlar, 40’ar dakikalık 2 devre halinde oynanacak. Spor severler; hafta sonları, Çağdaşkent Mahallesi 3 Ocak Spor Kompleksi ve Güneykent Mahallesi Anafartalar Spor Kompleksi ile Korukent Mahallesi Bilge Kağan Spor Kompleksinde yapılacak maçlarla ilgili fikstüre www.toroslar-bld.gov.tr adresinden Gündem-Duyurular bölümünden ulaşabilecekler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA