Kazan kaynamaya başladı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kazan kaynamaya başladı!


 

Mersin İdman Yurdu’nda kötü gidişat ile birlikte kadroda olan bir çok oyuncunun takımdan ayrılarak başka takımlara gideceği konuşuluyor.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu son yıllarda kötü ve yanlış yönetilmenin cezasını ağır çekecek. TFF 1.Lig’den düşmesi an meselesi olan Kırmızı Şeytanları bekleyen en büyük tehlike ise puan silme cezası ve eldeki oyuncuların bir başka takımlara gidecek olması. Kırmızı Lacivertli takımın küme düşmesi durumunda şuan kadroda olan bir çok oyuncu takımdan ayrılarak başka takımlara gideceği konuşuluyor. Kulübün transfer yasağının devam ettiği düşünülecek olursa Mersin İdman Yurdu yeni sezona U 21 oyuncuları ile çıkma söz konusu olacak.

BİR BİR GİDİYORLAR

Yaklaşık 5 yıldır Mersin İdman Yurdu forması giyen Mitroviç’in Gençlerbirliği’ne imza attığı konusu kulislerde konuşulan en ciddi konu. Transfer yasağı ile takımda forma şansı bulan sağ bek Abdulkadir Göztepe, orta sahada görev yapan Hakan Olgan Göztepe, Enes Yeni Malatyaspor,Tolga Şahin ise Antalyaspor ile anlaşama imzaladığı iddiaları da kulislerin diğer konusu.

YABANCILAR GİDİYOR

Takımın küme düşmesini durumunda takımdan ayrılması söz konusu olan yabancı oyuncular Tita,Pedriel ve Mihaylov takımdan kesinlikle ayrılacak. Pedriel’in yurt içinde bir takımla anlaşması beklenirken Mihaylov’un Ülkesine dönecek. Yaşı ilerlemiş olan Tita’nın gelecek tekliflere göre futbola devam edip etmeyeceği belli olacağı da gelen bilgiler arsasında.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA