Olmak ya da olmamak maçı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Olmak ya da olmamak maçı!


 

Kuruluşunun 92’inci yılında TFF 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Mersin İdman Yurdu, bugün evinde Eskişehirspor ile ölüm kalım maçına çıkacak!

ALİ ŞANLI

TFF 1. Lig'de 30. hafta maçında Mersin İdman Yurdu, bugün saat 18:00’de Mersin Stadyumu’nda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

Kırmızı-Lacivertliler için adeta ölüm kalım maçı niteliğinde olan karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Mersin İdman Yurdu’nun belki de tarihinin en önemli karşılaşmasına çıkacağı Eskişehirspor maçı adeta olmak yada olmamak müsabakası olacak. Kırmızı Şeytanlar bu maçı kaybetmeleri  durumunda  Lige veda etme olasılığı artarak güçlenecek. Böyle bir ortamda maç çıkacak olan Kırmızı Lacivertliler rakipleri Eskişehir ile daha önce 46 defa karşı karşıya geldiler.

Mersin İdman Yurdu ile Eskiehirspor kulüp tarihlerinde 47’nci kez karşı karşıya gelecek. Galibiyet sayılarında Eskişehirspor 24, Mersin’in ise 11 galibiyeti bulunuyor.

ES ES ÜSTÜN

Es Es ligin ilkyarısında sahasında 6-0 mağlup ettiği rakibi ile, bu kez deplasmanda karşılaşacak. Bugüne kadar her iki takım tam 46 kez karşı karşıya geldi. Oynanan maçlardan Es Es 24 galibiyet, 11 yenilgi elde ederken, 11 karşılaşma ise beraberlik ile sonuçlandı. Mersin’de oynanan maçlarda ise 9-9’luk eşitlik var. Şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor, küme düşme hattından kurtulmak isteyen Mersin 47’nci randevuda karşı karşıya gelecek.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Mersin İdman Yurdu’nun Eskişehir ile yapacağı karşılaşmanın bilet fiyatları açıklandı. Buna göre bilet fiyatları şu şekilde belirlendi; Kale arkası : 11 TL, Maraton : 6 TL ve VİP : 16 TL.  


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA