TİY yeni sezon hazırlıklarına başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY yeni sezon hazırlıklarına başladı


 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege “Yeni sezon öncesi gerçekleştirecekleri çalışmalarla futbol takımının daha başarılı hale geleceğini” vurguladı.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’un ikinci yarısında aldığı kötü neticelerle play-off şansı yakalayamayan Tarsus İdman Yurdu yeni sezona hazırlanıyor. Geride kalan sezonda gençlerden oluşan kadronun tecrübe kazandığı kaydeden kulüp başkanı Önder Ege, önümüzdeki sezonda daha tecrübeli ve ligi iyi tanıyan bir ekip olarak 2. lige çıkma hesapları yaptıklarını, gidecek gelecek oyuncularında uyum sağlaması sonrasında hedefe doğru adımlara gidecek olduklarını sözlerine ekledi. Önümüzde ki sezon yapılanmasına ara vermeden başladıklarını kaydeden Ege, gelecek sezon yapılanması için bazı iç transferlerin yapıldığını, bazı oyuncular ile yolların ayrıldığını ifade ederken, teknik ekibe ve ayrılan oyunculara bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Yeni sezon öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret eden Ege, bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür edip, yeniden 2. lige dönmek için destek istedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA