“Bu turnuvada herkes şampiyon” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Bu turnuvada herkes şampiyon”


 

Toroslar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Köyler Arası Futbol Turnuvası’ çekişmeli maçlara sahne oluyor.

Bu yıl 45 köy (mahalle) takımının katıldığı turnuva hafta sonu; Anafartalar ve Bilge Kağan Spor Kompleksi ile Gençlik Merkezi’nde oynanan maçlarla devam etti.

 Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da Burhan ve Evrenli ile Kurudere ve Yalınayak Mahallelerinin karşılaşmalarını yakından takip ederek, maçları taraftarla birlikte tribünden izledi. Turnuvanın köyler arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması noktasında büyük kaktı sunduğunu belirten Başkan Tuna: 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda finali oynanacak olan turnuvada bir şampiyonun belirleneceğini ancak turnuvada önemli olanın dostluğun kazanacağını sözlerine ekleyerek “Turnuvanın sonunda herkes şampiyon olmak ister ama önemli olan fair play ölçüsünde bir mücadele vermektir. Bizim gözümüzde bu turnuvaya katılarak cesaret gösteren tüm köy (mahalle) takımlarımız şampiyondur” dedi.

Spor severler; maçlarla ilgili fikstüre www.toroslar-bld.gov.tr adresinden Gündem-Duyurular bölümünden ulaşabilirler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA