Az hata yapan kazanacak! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Az hata yapan kazanacak!


 

Mersin İdman Yurdu yarın evinde konuk edeceği Göztepespor’u yenmesi durumunda umutlarını bir sonraki haftaya taşıyacak, kaybetmesi durumunda ise lige matematiksel olarak da veda edecek.

ALİ ŞANLI

TFF 1'inci Lig'de ilk yarıyı 31 puanla lider bitiren Göztepespor yarın Mersin İdman Yurdu’nun konuğu olacak. Ligin dibine demir atan Mersin İdman Yurdu son oynadığı 5 karşılaşmada 1 puan topladı. Son 5 maçtaki performansı ile ligde kalma umutlarını tüketme noktasına getiren Kırmızı Lacivertliler, Göztepespor ile daha önce 31 defa karşı karşıya geldi. Göztepe bu maçların 10’unu galip tamamlar iken 7’si beraberlikle sonuçlandı. Diğer maçların 14’nde Mersin idman yurdu kazandı.

Mersin İdman Yurdu ligde şampiyonluğu hedefleyen rakibini yenmesi durumunda umutlarını bir sonraki haftaya taşıyacak, kaybetmesi durumunda ise lige veda edecek.

BÜYÜK DÜŞÜŞDE

İnanılmaz bir düşüş yaşayan Göztepespor ise ikinci yarıda şu ana dek oynadığı 15 maçta 15 puan toplayabildi. Bu periyotta sadece 4 kez galip gelebilen Göztepe, 8 yenilgi ve 3 beraberlik aldı. Bu periyotta sadece 4 kez galip gelebilen Göztepe, 8 yenilgi ve 3 beraberlik alırken, ikinci yarının puan cetvelinde düşme potasında kendisine yer bulabildi. 15 müsabakada 16 gol atıp kalesinde 27 gol gören Göztepe, eksi 11 averajla 16'ncı basamakta yer aldı. Göztepe'den sonra ikinci devredeki en kötü performansı 12 puan toplayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve 10 puan alabilen Şanlırfaspor gösterdi. İlk yarıyı 9 puanla sonuncu bitiren Mersin İdman Yurdu bile Göztepe'den daha fazla puan topladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA