Şimdi ne olacak? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şimdi ne olacak?


 

TFF 1. Lig’in 32. haftasında Göztepe’ye 6-5 yenilen Mersin İdman Yurdu’nun Spor Toto 2. Lig’e düştü.

Ligde 32. haftaya son sırada giren Kırmızı Şeytanlar, sahasında Göztepe'yi ağırladı. Gol düellosu şeklinde geçen maçı 6-5 kaybeden Mersin İdman Yurdu, 25 puanda kaldı. Düşme hattındaki rakipleri Şanlıurfaspor ve Büyükşehir Gaziantepspor'un kazanarak 33 puana yükselmesiyle fark 8 puana çıktı ve bitime 2 hafta kala Mersin İdman Yurdu'nun ligden düşmesi kesinleşti.

NE OLACAK ŞİMDİ?

100 milyon TL civarında borç, UEFA ve TFF’de bekleyen acil ödenmesi gereken dosyalar olduğu düşünülecek olursa Mersin İdman Yurdu  geleceği karanlık olduğu düşünülüyor. Kulislerde konuşulanlara bakılacak olursa yakın zamanda yönetimin Kongre kararı alacağı Kentin desteğine göre devam edip etmeyeceği gelen iddialar arasında..

FUTBOLCU KALMAYA BİLİR

2.Ligde yabancı oyuncunun oynama yasağı olduğu için Mersin İdman Yurdu’nda ki yabancı oyuncuların takımdan ayrılması bekleniyor. Kaleci Mihaylov,5 yıldır Kırmızı Lacivertli formayı giyen taraftarın en sevdiği oyuncu olan Mitroviç, oynadığı zaman çok eleştirilen,son zamanlarda ki kötü futbolu ile tepki toplayan Pedriel’in takımdan ayrılması an meselesi.

Yerli oyunlar içinde de kopmalar olacağı yüksek sesle dile getiriliyor. Abdulkadir ve Hakan’ın Göztepe, Enes’in ise daha önce forma giydiği Yeni Malatyaspor’a,Tolga Şahin’in eski hocası Rıza Çalımbay’ın yanına Antalyaspor’a defansın genç ismi Gökhan’ın Sivasspor’a gideceği konuşuluyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA