Prestij maçı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Prestij maçı


 

Geçen sezon Süper Lig’den TFF 1.Lig’e düşen Mersin İdman Yurdu, bitime iki hafta kala bu Lige veda ederek Spor Toto 2. Lig’e düşmüştü.

Bu moral bozukluğu ile hafta boyunca idman yapan Kırmızı Lacivetliler de en çok merak edilen konu Mersin İdman Yurdu için hiçbir anlam ifade etmeyen Bandırmaspor maçına yabancı oyuncular çıkıp çıkmayacağı oldu.

Takımın küme düşmesine rağmen takımla hafta boyunca idmana çıkan yabancı oyuncular Mihaylov,Pedriel,Mitroviç ve Tita Leven hoca forma vermesi durumunda takımdaki yerlerini alacak.Puan açısından MİY için bir önemi olmayan,prestij açısından bakılan maç TFF’nin açıklaması ile Ligdeki tüm maçlar ile aynı saatte oynanacak.

Umutlarını kormumak istiyorlar

31 puan ile Ligde 17.sırada bulunan Bandırmaspor Mersin İdman Yurdu’nu yenerek son haftaya umutlarını taşımak istiyor. Maçın önemini bilen Bandırmaspor yönetimi resmi siteden yapılan açıklama taraftarını maça çağırdı.

Mersin maçında Taraftarlarımıza eskisinden de çok iş düşüyor. Onların bizi bu maçta destekleyeceklerinden adımız gibi eminiz ama bu öyle bir maç ki, onlardan 90 dakikanın sonuna kadar destek ve sabır istiyoruz. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte ligde düşme hattının üstünde bir Bandırmaspor olacağını hep beraber göreceğiz.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA