Hangisi doğru söylüyor? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hangisi doğru söylüyor?


 

Mersin İdman Yurdu’nda sular durulmuyor! Kulüp Başkanı Mahmut Karak ile TÜFAD Başkanı Mesut Bilir arasındaki kötü yönetim tartışması büyüyor!

Haber Merkezi

Kırmızı-Lacivertli kulüpte kötü gidişatın faturası; eski menajer ve Türkiye Spor Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir’e kesildi!

Mersin idman Yurdu Kulüp Başkanı Mahmut Karak’ın, haftasonu yapmış olduğu basın toplantısında Bilir’e, yüklenerek, kulüpte görev aldığı dönem ve görevine son verildikten sonra camiaya zarar verecek işler içine girmekle eleştirmesi gerilim yarattı.

Karak’ın açıklamalarının ardından yazılı bir açıklama yapan Mesut Bilir, Karak’ı iddialarını ispatlamaya davet etti.

Kulübe zarar vermesinin söz konusu olamayacağını belirten Bilir, Karak’ı, beceriksizlik ve hedef şaşırtmakla suçladı.

İŞTE KARAK’IN AÇIKLAMASI:

Basın toplantısında Mesut Bilir’e seslenen MİY Başkanı Mahmut Karak, “Yazıklar olsun. Kulübü Bülent Korkmaz’a sattığın zaman hiç utanmadan sahte imza atarak kulübe zarar verdiğin unutulmadı, unutulmayacak. Yetmezmiş gibi birkaç çakala belgeler verip kulübe zarar vermeye çalıştın.

Daha önce de söylemiştim; şimdi de söylüyorum; bavcılar tarafından temizlendiniz, aklandınız. Dernekler Yasası’na göre; bir kulüp başkanı 22 milyon TL para verip sonra dav açıyor, açtığı davayı takip etmiyor ve tüm bu yaşananlardan sonra ceza almıyorsa sözün bittiği yerdeyiz. Usulsüz transfer yaparak kulübü zarar uğratan Mesut Bilir, yetmezmiş gibi federasyondan da belge alarak bazı çakallara el altından servis yapmıştır. Bu yaptıkları transferleri, menajerlikleri ve kazandıkları paraları inkar etsinler.

Ama unutmayın millet sizin çakallığınızla, haysiyetsizliğinizle ve sizin kişisel bozukluğunuzla şizofren olduğunuzu anlayacak”.

MESUT BİLİR’İN YANITI:

Yaptığı yazılı açıklama ile Karak’ı iddialarını ispata çağıran Bilir, “Kulübü getirdikleri durumu görmezden gelerek kendi başarısızlıklarının ve ayak oyunlarının üstünü örtmek isteyen bu kişiler, bu tarz iftira, yalan ve nefret söylemleri ile algı operasyonu yapmaya çalışmaktadır. Sayın Karak açıklamasında benim, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan kulüp ile ilgili belgeler alıp basına ve ‘çakal’ diye tabir ettiği bazı kişilere servis ettiğimi iddia etmiştir. Kulüp Başkanlığı yapan Karak şunu iyi bilmelidir ki, kulüp resmi yazısı olmadan TFF’den bir evrak almak mümkün değildir. Kime hangi belgeyi verdiğimi ispatlamak zorundadır. İspatlamayan namerttir.

Mahmut Karak ayrıca kulübü ‘hiç utanmadan ‘Bülent Korkmaz’a sattığımı iddia etmiştir. Sahte İmza meselesi ile ilgili de konuyu bilmeden yaptığı açıklama yalan ve iftiradan başka birş ey değildir. Konuya sebep olan sahte imza Bülent Korkmaz adına atılmamış, kulüp yöneticisi Adem Serin adına başka bir kişi tarafından atılmış olup, Adem Serin’in konu ile ilgili 4 Ocak 2016 tarihinde ulusal medyada açıklamaları mevcuttur. Bu konu o dönem yerel ve ulusal kanallarda da geniş bir şekilde yer almıştır. Şu da bilinmelidir ki bu olaylar yaşanırken benim Mersin İdman Yurdu Kulübünde hiçbir görevim ve benim ile ilgili hiçbir bağlantısı yoktur. Benim ile ilgili bir durum olup da bunu ispatlamayan namerttir.

Konu ile ilgili avukatlarım tarafından Mahmut Karak hakkımı adalet ve hukuk önünde arayacağımı ve adli süreci başlattığımı bilmelidir”. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA