Söylem farklı eylem farklı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Söylem farklı eylem farklı!


 

Her fırsatta alt yapıyı öven Mersin İdman Yurdu’nun teknik adamı Levent Eriş’in söylemleri ile eylemleri bir birini tutmuyor.

Haftalar önce küme düşen ancak matematiksel anlamda 2 hafta önce lige veda etmesi garantileyen buna rağmen Bandırmaspor  maçına övdüğü gençler yerine 35 yaşındaki Tita, 32 yaşındaki Pedriel,30 yaşındaki Mihaylov ile sahaya çıkması kafaları karıştırdı.

ERİŞ NE DEMİŞTİ?

TFF 1. Lig'den düşmesi geçen hafta kesinleşen Mersin İdman Yurdu'nun teknik direktörü Levent Eriş onurlu duruşlarını göstermeye çalıştıklarını kaydetti. Altyapıdan şans verdikleri oyuncular olduğunu anlatan Eriş, "Onların önümüzdeki sezon Mersin İdman Yurdu'na verecekleri çok şey var. Mersin İdman Yurdu'nu Allah'ın izniyle ayağa kaldıracaklardır. Son maçta Adana Demirspor ile karşılaşacağız. Herkesin çok zor şartlar altında mücadele ettiği bir dönem geçiriyoruz. Kendi adımıza başaramadık. Birçok takımın canı yanacak. Allah herkesin kalbine göre versin” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA