Vedanın nedeni | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vedanın nedeni


 

Ligde en fazla başkan (3) ve hoca (4) ile çalışan Mersin İdman Yurdu’nun saha dışındaki istikrarsızlığı saha içine de yansıyınca lige veda kaçınılmaz oldu.

ALİ ŞANLI

TFF 1.Ligine veda eden Mersin İdman Yurdu’nda  sezon içinde yaşadığı inişli çıkışlı grafik ve puan silinme cezası etkili oldu.

TFF 1. Lig'de 6 takım, puan silme cezası aldı. Mersin İdman Yurdu, Adana Demirspor, Denizlispor, Manisaspor ‘un üçer puanı TFF Kulüp Lisans Kurulu tarafından, Elazığspor'un 6 puanı FIFA'nın kararı doğrultusunda TFF tarafından silindi. Bu takımların tümü Ligde kalma mücadelesi verdi.

MAĞLUBİYET SERİSİ

Ligin bitimine 2 hafta kala Lige veda eden Kırmızı Lacivertlilerde alınan mağlubiyet serisi çöküşün en büyük nedeni olarak görülüyor. Mersin İdman Yurdu 11, Manisaspor ve Büyükşehir Gaziantepspor ise art arda 10 müsabakada galibiyet alamadı. Giresunspor'un 6 maçlık galibiyet serisi yakaladığı ligde, Evkur Yeni Malatyaspor ile Ümraniyespor da beşer müsabakadan üst üste 3 puanla ayrıldı. Ümraniyespor, üst üste 11 maç, Altınordu ile Sivasspor da üst üste 9 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA