66 ölü, 380 yaralı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

66 ölü, 380 yaralı!


 

Her bayram öncesi yapılan uyarılar, denetimler ve alınan önlemlere rağmen yollarda trafik kazaları bir türlü önlenemiyor. Bu yıl 3 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yine birçok kentte trafik kazaları yaşandı. Kazalarda şu ana kadar 66 kişi yaşamını yitirirken, 380’in üzerinde kişi de yaralandı.

Haber Merkezi

Edinilen bilgilere göre, Ramazan Bayramı'nın sadece 3'üncü gününde yurdun farklı kentlerinde meydana gelen trafik kazalarında 6 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Tatilcilerin dönüşe başladığı son bayram gününde ise 9 kentte kaza meydana geldi. Böylece geçen Cuma akşamından itibaren Ramazan Bayramı tatilinde ülke genelinde meydana gelen kazalarda 66 kişi yaşamını yitirdi, 380 kişi de yaralandı.

MEZİTLİDE 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 2 KİŞİ YARALANDI

Mersin'in Mezitli ilçesine bağlı Fındıkpınarı yolunda meydana gelen kazada Suat Yaşar yönetiminde bulunan 01 BNH 39 plakalı beton mikseri, Fındıkpınarı yolu Çevlik mevkinde virajı alamayarak devrildi. Araç içerisinde bulunan 2 kişi yaralı olarak kurtulurken, şoför Suat Yaşar şoför koltuğunda sıkıştı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve 112 ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda sıkıştığı yerden çıkarılan Yaşar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, hayatını kaybeden sürücü Yaşar'ın 2 ay öncede aynı yerde kaza yaptığı, o kazadan ise yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi.

TARSUS’TA MEYDANA GELEN İKİ KAZADA 2 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YARALANDI

Bayramın ilk günü Eshab-ı Kehf’ten Tarsus istikametine seyreden 57 yaşındaki Ali Karaman idaresindeki 33 DJE… plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması üzerine yoldan çıkarak karayolunun yanında bulunan şantiyenin önündeki elektrik direğine çarparak durdu. Meydana gelen kazada sürücü Ali Karaman hafif yaralanırken araçta yolcu olarak bulunan annesi 78 yaşındaki Emine Karaman ağır şekilde yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan anne Emine Karaman Tarsus Devlet Hastanesinde doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ali Karaman’ın ise hastanede tedavi altına alındı.

Bayramın son günü gece yarısı Tarsus Atatürk Caddesi üzeri Cetvel mevkiinde yaşananan trafik kazasında Tarsus kent merkezine doğru seyir halinde olan Veysel Çatal idaresindeki 33 NMJ 59 plakalı dublo tipi araç, iddiaya göre yol kenarında park halinde olan 33 SM… plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpma anında ağır şekilde yaralanan araç sürücüsü 48 yaşındaki Veysel Çatal, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansıyla hastaneye götürülürken, yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

TRAFİK CANAVARI MERSİNLİ AİLELERİ GÜMÜŞHANE’DE YAKALADI!

Gümüşhane’de meydana gelen kazada, biri Mersin’e dönen, diğeri de Mersin’den yola çıkıp Trabzon’a hareket eden ailelerin bulunduğu iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre saat 23.10 sıralarında birisi Mersin’e giden, diğeri de Mersin’den gelen iki otomobil Erzincan-Gümüşhane karayolunun Gökçepınar köyü Karakaya Mahallesi yol ayrımına yakın bir noktada henüz bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı.

Gümüşhane Üniversitesine okuyan kardeşi Fatma Armutlukuyu (24) ile birlikte 34 LZ 4967 plakalı otomobiliyle Mersin’e giden Durmuş Ali Armutlukuyu (26), Karakaya Mahallesi yol ayrımına yakın bir noktadaki virajda karşı yönden gelen ve Mersin’den memleketi Trabzon’un Çaykara ilçesine gittiği öğrenilen ve içerisinde aynı aileden 5 kişinin bulunduğu Ahmet Şehit (47) yönetimindeki 33 CKD 61 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonucunda karayolu yaklaşık 40 dakika boyunca ulaşıma kapanırken, olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardından Mersin’den gelen ve eşi Ahmet Şehit’in kullandığı otomobilde bulunan Esma Şehit (37) ağır yaralı olarak kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Şehit ve çocukları Mehtap (14), Melahatnur (17) ve Ümeyir Şehit (9) ile diğer otomobildeki ağabey ve kardeşin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA