Yunanistan’dan bir demet müzik



9 Mayıs 2016 Pazartesi 19:37

“İmam Baildi”nin müziğiyle tanışmayanlar veya tanışıp da bu müziğe hayran kalanlar, festival sizi çağırıyor.

Haber Merkezi

Dünyanın en prestijli festivallerinde boy gösteren Yunanistanlı müzik topluluğu İmam Baildi, 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat: 20.00’de, Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Cumhuriyet Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak. 
Orestis ve Lysandros kardeşlerin 2005 yılında kurduğu İmam Baildi, eski Yunan ve Balkan ezgilerini ustalıkla bir araya getiriyor. Yaptıkları albümlerle, Avrupa ve dünya müzik listelerinde üst sıralarda yer alarak hayran kitlesini her geçen çoğaltan topluluk, Türkiye’de ilk kez 2009 yılında konser verdi. Geleneksel Greek müziğini çağdaş sunumla seslendiren, İspanyol, Türk ve Balkan ezgilerinden de esinlenen İmam Baildi, sanatseverlere bu kez  Mersin’den seslenecek.  
İmam Baildi; Lysandros Falireas (perküsyon), Orestis Falireas (bas), Rena Morfi (vokalist), Alexis Arapatsakos (buzuki), Giannis Diskos (Klarinet), Periklis Aliopis (trompet), Lambis Kountourogiannis (elk. gitar), Stelios Provis (elk. gitar), MC Yinka (vokalist), Mhnas Liakos (elk. gitar), isimlerinden oluşuyor. 





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



  BİK İLANLAR





 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA