Tarsus’ta şehit anneleri unutulmadı



9 Mayıs 2026 Cumartesi 17:17

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın Anneler Günü kutlamaları iletilirken, şehit anneleriyle sohbet edildi.

Haber Merkezi

 

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde şehit annelerine çiçek takdim edilirken, onların talep ve düşünceleri de dinlendi. Şehit ailelerine duyulan vefa ve minnet duygusu bir kez daha paylaşıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Anneler Günü dolayısıyla ilettiği mesajında, “Evlatlarını bu vatan uğruna toprağa veren şehit annelerimizin hakkı hiçbir zaman ödenmez. Gösterdikleri sabır, emek ve fedakârlık hepimizin ortak vicdanında çok özel bir yere sahip. Kıymetli şehit annelerimizin Anneler Günü’nü saygı ve minnetle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA