Erdemli limonatası için e-ticaret hamlesi



5 Haziran 2026 Cuma 09:58



Haber Merkezi

 

Mersin’de Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Karagöz, İlçede üretim yapan Favori Fresh Limonata Fabrikası sahibi Recep Sanır ve yesillimon.com e-ticaret sayfası yöneticisi Armağan Alan bir araya geldi.

Toplantıda, Erdemli’nin önemli tarımsal değerlerinden biri olan limonun katma değerli ürünlere dönüştürülmesi, Erdemli limonatasının tanıtımı ve markalaşması ile limon ürünlerinin e-ticaret kanalları üzerinden daha geniş pazarlara ulaştırılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Erdemli limonunun hem üretici hem de ilçe ekonomisi açısından büyük bir değer taşıdığı vurgulanan toplantıda, limonata üretimi, tanıtım çalışmaları ve dijital satış kanallarının geliştirilmesine yönelik yapılabilecek ortak çalışmalar değerlendirildi.

Toplantının, Erdemli limonunun marka değerinin artırılması ve yerel ürünlerin ulusal pazarda daha güçlü şekilde temsil edilmesi adına önemli bir adım olduğu ifade edildi.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA