Selin Tekin Kahramanmaraş’ta



5 Eylül 2026 Cumartesi 09:31

Seçil Kauçuk Mersin Basketbol’un genç oyuncusu Selin Tekin, 2026-27 sezonunda çifte lisansla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor forması giyecek.

Suat Özdal


Halkbank Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Seçil Kauçuk Mersin Basketbol’da forma giyen Selin Tekin, yeni sezonda çifte lisans uygulamasıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da da görev yapacak.

ÇİMSA ÇBK Mersin altyapısından yetişen ve U20 Milli Takım kadrosunda yer alan genç oyuncu, 2026-27 sezonunda hem Seçil Kauçuk Mersin Basketbol’un hem de Kadınlar 2. Lig ekiplerinden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un formasını giyecek.

Genç yaşına rağmen gösterdiği performansla dikkat çeken Selin Tekin’in, çifte lisans kapsamında Kahramanmaraş temsilcisinin başarısı için de mücadele etmesi bekleniyor.





Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

sanalbasin.com üyesidir

URA MEDYA