Ali ŞANLI | TESİS VE ALT YAPI OLMALI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 10.07.2020  E-Mail : alisanli@hotmail.com


TESİS VE ALT YAPI OLMALI

Beklenen karar resmi olarak açıklandı. Ve İçel İdman Yurdu resmi olarak artık 3’ncü ligde. Aslında kolay olan oldu. İçel İdman Yurdu’nun 3’ncü lige çıkması normaldi. Asıl zor olan bana göre profesyonel ligde kalabilmek.

Oysa beklenen karar resmi olarak açıklandı. Ve İçel İdman Yurdu resmi olarak artık 3’ncü ligde. Aslında kolay olan oldu. İçel İdman Yurdu’nun 3’ncü lige çıkması normaldi. Asıl zor olan bana göre profesyonel ligde kalabilmek. Bu birçok defa görmüşüzdür. İnsanlar, kulüpler zirveye çıkar ama zirvede kalmakta zorlanır. Çünkü hedef olarak sadece zirve konmuştur. Oysa zirveye çıktıktan sonra zirvede kalmak için plan, programı olmadığı için geldikleri gibi gitmişlerdir.

Ben de diyordum ki profesyonel ligde kalmak istiyorsanız önce tesis ve alt yapı sonunu çözmeli. Tesis ve alt yapısı sağlam olmayan hiçbir kulübün ayakta kalma şansı yoktur. Bu Mersin İdman Yurdu’nda maalesef acı şekilde gördük. Değişiklik olmaz ise, ikinci dalga salgın gelmez ise ligler 12 Eylülde başlaması planlandı. İçel İdman Yurdu’nun önünde yaklaşık 2 ay var. Umarım Mersin İdman Yurdu’nun yapmış olduğu hatayı yapmazlar daha emin adımlarla ilerlerler.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA