Bu hafta sonu ilk olarak Süper lig bitiyor, daha sonra oynanan Play-Off maçları da sona erecek. Ve herkesin gözü kulağı transferlerde olacak.Salgından dolayı zaten pek fazla futbol konuşulmadı ve izlenmedi. Ama her dönem olduğu gibi salgın belası olsa da transfer haberleri ve dedikoduları hep ilgi çekmiştir bu dönemde de çekecek.
Bizlere de bir çok bilgi gelecek İçel İdman Yurdu şu hoca ile ve ya şu oyuncu ile ilgileniyor diye. Tabi genelde bu bilgilerin bir çoğu menajer haberleri. Satmak istediği oyuncunun piyasasını yapmak için piyasaya bilgi kırıntıları saçarlar. Sosyal medyanın etkili olduğu dönemde menajerlerin de bu alanı çok sık kullandığı biliniyor.
Böyle bir ortamda çıkan her habere inanmamak gerekiyor hatta menajerlerin oyununa gelmemek gerekiyor. İçel İdman Yurdu yönetimi de menajerlerden çok inandığı futbol adamlarına güvenmesi, onların önereceği oyuncuları iyi araştırıp öyle almaları gerekir diye düşünüyorum. Umarım geçmişte Mersin İdman Yurdu yönetiminin yaptığı hataları yapmazlar, tümüyle kendilerini menajerlere ve futbolcu simsarlarına teslim etmezler.