Ali ŞANLI | NEYİ BEKLİYORLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 7.08.2020  E-Mail : alisanli@hotmail.com


NEYİ BEKLİYORLAR

Takımlar yavaş yavaş yeni sezon hazırlıklarına başladı.Bir çok takım daha önce görüştüğü,ön anlaşma yaptığı oyuncularla imza aşamasına geldi. Ama iki takım var ki hiçbir şey yapamıyor. Biri Bölgesel Amatör ligde oynayan Meskispor diğeri ise Süper Amatör Play-Off lideri Erdemli Belediyespor. Meskispor ligde İl sıralamasında sonuncu olduğu için küme düşmesi gerekiyordu.

Ancak salgından dolayı ligi erken bitiren TFF Meskispor’un ligden düştü mü yoksa aynı ligde devam edecekmi konusuna bir türlü netlik kazandıramayınca Mavi Beyazlı ekipte transfer yapamıyor. Transfer yapsa hangi lige göre yapacağını bilemeyen Meskispor yönetimi bu yüzden gözü kulağı TFF’de.

Meskispor ile aynı kaderi paylaşan Erdemli Belediyespor’da TFF’den gelecek habere kitlendi.Lig iptal olmadan önce Play-Off lideri olan Erdemli Belediyespor şuan hangi ligde olduğunu bilmiyor. Eğer TFF direk Bölgesel Amatör lige alırsa yeni sezonda BAL takımı olacak. TFF hayır derse tekrar Süper Amatör ligde oynayacak ya da İl sıralamasında ikinci olan İdman Yurdu 1925 ekibi ile baraj maçı oynayacak.

Sonuç olarak TFF’nin biran önce bir karar vermesi gerekiyor. Kulüplerde ona göre yol haritasını belirleyecek. Umarım profesyonel liglere verdikleri değeri alt liglere de gösterirler ve hiçbir kulübü mağdur etmezler.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA