Ali ŞANLI | DEĞİŞİM ŞART | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 23.10.2020  E-Mail : alisanli@hotmail.com


DEĞİŞİM ŞART

İçel İdman Yurdu Lig’de ve Kupa da yoluna devam ediyor. Sergilediği futbol istenilen seviyede olmasa da her iki kulvarda yoluna devam ettiği için kazanan her zaman haklıdır mantığı devreye giriyor. Ama dediğim gibi sergilenen futbol alt seviyelerde. Bu futbol ile Kupa maçlarında en fazla 2 tur daha atlar tabi çıkacak rakibe göre. Ligde ise şampiyon olma şansı çok ama çok zor gibi duruyor.

Kötü futbolun yansı sıra son günlerin çok konuşulan konusu İçel İdman Yurdu Kent takımı mı yoksa kişisel takımı tartışması Kupa maçını anlatan spikerin bir cümlesi ile yine alevlendi. Maçı anlatan spikerin maç öncesinde İçel İdman Yurdu yöneticileri görüştüğünü İçel İdman Yurdu’nun Mersin İdman Yurdu ile bir bağı olmadığını anlattığı maç sırasında söylemesi ortalığı karıştırdı.

Tabi İçel İdman Yurdu yönetiminden jet yalanlama geldi. Ama spor camiası konuşmaya devem etmesi, konuyu tartışması kafaları karıştırıyor. Aslında bu tartışmalara son vermek hiç de zor değil. Kulübe üye sistemi ve yapılacak kongre ile yönetim yapısının da küçük değişikliklerle Kulübe bakış açısı değişebilir. Yoksa bu kısır döngü devam eder. İçel İdman yurdu Kent takımı mı değimli tartışması sürer gider.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA