Ali ŞANLI | DOĞRU HAMLE ŞART | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 20.11.2020  E-Mail : alisanli@hotmail.com


DOĞRU HAMLE ŞART

İçel İdman Yurdu’nun sergilediği futbolu ben dahil herkes eleştiriyor. Ama takım zaman zaman sallansa da ligde 10 hafta geride kalmasına rağmen şampiyonluk potasının içinde kalmayı başardı. Burada şans faktörünün kesinlikle ön planda olduğunu çok rahat söyleyebilirim. Futbol şansı daha ne kadar takımın yanında olur ya da futbol şansı ile bir takım şampiyon olabilir mi, derseniz bana göre çok zor.

 

Kötü futbolla, şansla zirve yarışının içinde kalabilirsin ama sezon sonunda iyi futbol oynamadan şampiyon olamazsın. Eminim geriye kalan 10 haftada teknik ekip ve yönetim takımın aksayan yönlerini görmüştür ve devre arası transfer döneminde nokta atışlarla daha güçlü bir İçel İdman Yurdu izletirler diye umuyorum.

 

Kentin bir başka profesyonel takımı Tarsus İdman Yurdu’nda ise işler biraz daha karışık. Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 1 galibiyet alarak şampiyonluk umutlarını ilk yarı da kaybetmesinin faturası ağır olacak diye düşünüyorum. Büyük bir ihtimalle Kulüp Başkanı ve teknik ekibin değişmesi an meselesi gibi duruyor.

 

Sezon başı yanlış yönetim, yanlış hoca tercihi ve yanlış oyuncu gurubu ile lige başlamalarının faturası 1 sezonu daha çöpe atılmasına neden oldu.  Umarım her iki takımımızda bundan sonra ki yapacakları hamleleri doğru yaparlar. Çünkü bir sezonu daha çöpe atacak lüksümüz yok diye düşünüyorum.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA