Ali ŞANLI | İKİNCİ YARI FARKLI OLACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 15.01.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


İKİNCİ YARI FARKLI OLACAK

İçel İdman Yurdu birçok kulüp gibi ikinci yarı hazırlıkları için Antalya yolunu tutmuştu. 13 gün sürecek kamp boyunca ağırlık çalışacak ve bol bol hazırlık maçı yapacak. Hatta ilk hazırlık maçında Arnavutköy’ü 3-1 geçerek Antalya kampında ilk galibiyetini aldı. Kamptan aldığım bilgilere göre hazırlık maçında sergilenen hazırlık maçında iyi bir görüntü çizmiş İçle İdman Yurdu.

Hafta sonu ise 2’nci hazırlık maçını yapacakmış. Buraya kadar her şey normal ve iyi. Ama hala transferde sessiz kalınmasını büyük hata olarak görüyorum. Eğer oyuncu alınacaksa biran önce alınmalı ve kampa getirilerek diğer oyuncularla kaynaşmalı, takım arkadaşlarını tanımalı diye düşünüyorum. Umarım alınacak oyuncular hazır oyunculardır. Bir de onların form tutmasını beklemeyelim.

Yıllardır 2’nci ligde mücadele eden Tarsus İdman Yurdu aslında bildiğiniz gibi. Hala 2’nci ligde oynuyor, hala lige iyi başlayıp lig ortasında havlu atıyor, hala ekonomik sıkıntılarla boğuşuyor ve üstelik transfer yasağı var. Sanki Mersin İdman Yurdu yolunda gidiyorlar gibi geliyor bana. Tarsus’un dinamikleri el atmaz ise Tarsus ekibini zor günler bekliyor gibi görünüyor.

Umarım her iki ekibimizde ikinci yarıya iyi girerek İçel İdman Yurdu şampiyonluğa ulaşır, Tarsus İdman Yurdu ise en azından play-off şansını güçlü bir şekilde sonuna kadar sürdürür.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA