Ali ŞANLI | SEZON İYİ OKUNAMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 11.05.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


SEZON İYİ OKUNAMADI

İçel İdman Yurdu play-off maçına aslında istediği gibi başlamıştı. Üstelik tüm şartla istediği gibiydi. Tribünde 250 civarında taraftarı vardı, deplasmanda 0-0’lık skorla gelmişti, her türlü galibiyette tur İçel İdman Yurdu’nundu. Üstelik maçın başında 1-0 da öne geçmişti. Artık tur çok uzak değildi. Ta ki Isparta lobisi devreye girip Kırmızı Şeytanları saha dışına çıkartana kadar tur İçel’in elindeydi.

Taraftarının dışarı çıkarılması sanki İçel İdman Yurdu’nun sahada 9 kişi kalmış havası estirdi. Bu esinti çöküşün başlangıcı oldu. İki defa öne geçtiği karşılaşmayı uzatma dakikalarında yediği golle tura veda etti. Bunun sorumlusu kim derseniz bana göre yanlış hoca getiren yönetim, kötü hoca seçimi, Kente açılmayan yönetim ve son maçta taraftarın dışarı çıkartılırken stadyumda olan protokolün sessiz kalması, takımın hakkını savunamaması koca sezonun çöpe gitmesine neden oldu.

Eminim taraftar tribünde kalsaydı bu maç çok farklı olurdu. Çok uzun süre önce değil birkaç hafta önce Adana’da ki maçta ve şampiyon olduktan sonraki Kentin kutlamaları, Giresun stadyumunda ki görüntüler unutulmamışken Mersin’de 250 civarında ki taraftarın dışarı çıkarılmasını engelleyemeyen herkes çöküşün sorumlusu.

Ha bu yaşananlardan ders çıkarılır mı hiç sanmam böyle gelmiş böyle gider bence. Çünkü son 15 yıla bakıldığında hep aynı, sözde spor adamları Kent sporuna yöne vermeye çalışıyor.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA