Ali ŞANLI | KÖTÜ SİNYAL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 18.06.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


KÖTÜ SİNYAL

İdman Yurdu 1925 Bölgesel Amatör Ligde iki maça çıktı. Sıkıştırılmış lig olarak oynanan bu sezon üst lige çıkmak zaten çok zordu. Sergilediği futbolu görünce İdman Yurdu 1925’in işinin iki kat zor olduğunu düşünüyorum. Çok genç oyuncularla sahaya çıkan Osmaniye Düziçispor karşısında zorlanması, oyunun son bölümlerinde rakibe ayak uyduramaması ve gol bölgesinde yetersiz kalmaları işlerinin çok zor olduğunun habercisi oldu bir bakıma.

Bu futbolla belki guruptan çıkabilir ama Play-Of’larda işleri bana göre çok ama çok zor görünüyor. İdman Yurdu futbolunu geliştirir mi? derseniz bana göre çok zor. Çünkü ligin boyu çok kısa grupta toplamda 4 maç oynayacak. Bu takım ilk yarı fişi çekti yapamaz ise işleri çok zor. Kondisyon açısından, kritik yerlerde oynayan bazı oyuncuların yaşlarının ilerlemiş olması maçların son bölümleri sıkıntılı geçebilir.

Sonuç olarak İdman Yurdu 1925 ekibinin başarılı olması üst lige çıkması sanki mucizeye kalmış gibi. Umarım yanılan ben olurum. Bu Kente bir 3’ncü lig ekibi daha gelirse Mersin’li gençler açısından çok iyi olacak. Birçok sporcu takımımız olmadığı için dışarıda var olma savaşı veriyor.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA