Hediye EROĞLU | CHP, AKP ve MTSO | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Hediye EROĞLU

Tarih : 21.06.2021  E-Mail : heroglu33@hotmail.com


CHP, AKP ve MTSO

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile ilçe belediye başkanları konu genel merkez olunca poz vermeyi pek bir seviyor. Ama gel gelelim kentte kol kola omuz omuza bir yürüyüş var mı dersen vallahi çelme taka taka bir yürüyüş var derim…

Vitrinde yan yana ama hizmette, siyasette hepsi farklı kulvardı!

Bu da CHP’nin Mersin’de kan kaybetmesine neden oluyor. Ama tabi anlayana…

 

Ama bu ara partilerde ki karışıklık AKP’de de su yüzüne çıktı. Parti içi muhalefet zehir zemberek iddialar ile ortaya öyle şeyler saçtı ki yenilir yutulur değil… Yanıt var mı, ses var mı tabiî ki yok! Normal yukarıdan öyle görüyorlar. Şaşırmamak lazım… Kamuoyuna açıklama yapmak, iddialara yanıt vermek zaten mümkün değil onlarda işte ‘ciddiye almıyoruz’ görünümü ile yırtmaya çalışıyorlar. Ama dedim ya bunlar yenilir yutulur gibi değil…

 

Gelelim haftanın bir değer meselesine: MTSO. Yani patronlar kulübü!

Esnaf ile küçük ve orta ölçekli işletmeye lafım yok. Ama odanın üst aklı yani patronlar, öncesinde çevre güzellemesi yapıp, konuyu imara getirmeyi başardı!

Bu defa hazine arazilerinin atıllığından dert yanan patronlar, “Mersin’in ihtiyaçları için kullanılmalıdır” çağrısı yaptılar.

Bu patronlar daha birkaç gün önce de tartışmalı boru hattını yapan AVES’i ziyarete gitmiş, moral ziyaretinde bulunmuştu.

Hani şu halka açık kullanımda olan yolun kenarından akaryakıt boru hattı geçirmek isteyen ve nedense bir türlü geri adım atmayan, izin verilmemesine rağmen tüm kanalları zorlayan AVES…

 

Yani gördüğünüz gibi herkes kendi aleminde baya bir meşgul! Mersin için çalışan ise o kadar az ve güçsüz ki elinden bir şey gelmiyor!

Olan da bize oluyor…

Ama işte bunları görüp takip edip, bilip de sesiz kalmak mümkün mü? Elbetteki hayır.

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA