Ali ŞANLI | KARA GÖRÜNÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 16.07.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


KARA GÖRÜNÜYOR

Futbol takımlarımız bayram sonrası yavaş yavaş sahaya inecek. Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Meskispor,Erdemli Belediyespor,Silifke Belediyespor ve İdman Yurdu 1925 4 Eylül’de başlayacak olan lig için sahaya inecek. Kulislerde tüm takımlarımız şampiyonluğa oynayacağı konuşuluyor. Tabi şampiyon olabilmek için büyük bütçelere ihtiyaç var. Ortalama harcayacakları para tabi gerçekten şampiyon olmak istiyorlarsa en az 3 ya da 4 Milyon harcamaları gerekiyor.

Genelde de bu paralar harcanıyor. Ama unutulan bir gerçek var. Bu takımların içinde Silifke’yi az da olsa ayrı tutuyorum. Bu takımların tesisleri yok. Aldıkları oyuncular genç oyuncularda dahil apartman dairelerinde kalmaya çalışıyorlar. Kendilerine ait tesis olmadığı için oyuncular ekstra çalışma şansı bulamıyor, eksik yönlerini geliştirmekte zorlanıyorlar,Belediye tesislerinde kalanlar ise kısıtlı kullanıyor tesis imkanlarını.

Sonuç olarak sürekli transfer yaparak, her yıl Milyonlar harcayarak yerinde sayarsın,hatta Mersin İdman Yurdu gibi kapanırsın. Bir Kulüp için tesis olmazsa olmaz olmalı. Ama maalesef hiçbir takımımız bunu yıllardır göremiyor yada görmek istemiyor. Herkes günü kurtarmanın planlarını yapıyor. Ama bu takımlarımız içinde Deniz bitip kara görünmesi sürecine gireceğini düşünüyorum.

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA