Ali ŞANLI | ZAMAN GÖSTERECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 18.09.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


ZAMAN GÖSTERECEK

İçel İdman Yurdu ligde ilk iki haftayı geride bıraktı. Evinde oynadığı ilk maçta takımı beğenmemiştim. Birbirinden uzak, kanatları işlemeyen, takım halinde defans yapamayan, atak geliştiremeyen bir görüntü çizmişti.

Ligin ikinci maçında ise Karşıyaka ile karşılaşmış 1-1 berabere kalmıştı. Kimine göre iyi, kimine göre yine kötü bir oyun sergilemiş. Sonuç olarak bu takımın oyunun üstüne bir şeyler koyması gerekiyor.

Üstelik Ziraat Türkiye Kupası da başladı. Bu kadro iki kulvar da başarılı olabilir mi derseniz bana göre çok zor görünüyor. Umarım yanılan ben olurum ama kadro sanki dar ve atletik değil.

Net bir şey diyemiyorum çünkü yeni transferlerden görmediğimiz birkaç oyuncu var. Onların nasıl bir performans göstereceğini tam olarak kestiremiyorum.

 

Tarsus İdman Yurdu’nun da tam olarak nasıl bir takım olduğunu göremedik. Evet bu sezon şampiyonluk istiyorlar, bol para harcamışlar. Ama sahaya nasıl yansıyacağını tam olarak kestiremiyoruz. Sanırım İçel İdman Yurdu ile Tarsus İdman Yurdu’na biraz zaman verip önümüzü daha iyi görmek için beklemeliyiz diye düşünüyorum.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA