Ali ŞANLI | KREDİ VAR FUTBOL YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 19.10.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


KREDİ VAR FUTBOL YOK

İçel İdman Yurdu evinde 8 haftada tek galibiyeti olan Mardinspor’u zar zor 1-0 yenerek az da olsa kredi kazandı. Galip gelmesine rağmen sergilenen futbol yine tartışıldı. Bu galibiyet belki hocanın 1 haftalık ömrünü uzattı ama takımın ise işini biraz daha zorlaştırdı. Bu kadronun iyi futbol oynama şansı, oyunu rakip sahaya yıkma şansı yok denecek kadar az olduğunda ısrarcıyım.

Zorlanarak kazanılan puanlarla bırakın şampiyonluğu lige tutunması bile zor görünüyor. Bu takımda kesinlikle bir şeyler eksik. Ya hoca değişmeli, ya da sistem değişmeli yani bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Sürekli aynı şeyi yaparak farklı sonuç beklemek bence saflık olur. Kadronun yetenek sorunu var, yaratıcı oyuncusu yok,e rakiplerinden fazla da koşamıyor hal böyle olunca sahaya istenmeyen sonuçlar yansıyor.

Umarım Mardin maçının galibiyeti bazı şeylerin üstünü örtmez. Çünkü genelde galibiyetler akla hemen temiz bir sayfa açık havaları estirir. Tabi bünye güçlü olmaz ise esen o hava daha kötü çarpa bilir. Yönetim iyi hesap yapmalı lige şampiyonluk parolası ile başlayıp küme düşmemeye oynaması bazı yerlerde büyük hata yapıldığını gösterir.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA