Abdulmuheymin SEHO | KİMSENİN ELİNDE SİLAH DEĞİLİZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Abdulmuheymin SEHO

Tarih : 20.10.2021  E-Mail : muheyminseho@gmail.com


KİMSENİN ELİNDE SİLAH DEĞİLİZ!

Biz ülkemizden çıktığımızdan beri.. Sanki tüm göç ettiğimiz ülkelere yük olduk ve iktidara gelmenin en önemli ve ilk şartı Suriyelileri ülkelerine sınır dışı etme tehdididir. Sanki de ülkenin tek sorunu Suriyelilerdir, Ekonominin çökme sebebi de biziz, yüksek işsizlik oranının tek nedeni biziz, ev kiralarının artmasının nedeni vicdansızlık değil, Suriyelilerdir.

Artık her gelen giden akılsızca her şeyi ve bütün sorunları bırakıp aradığımız helal lokmaya yetişiyor, yeniden söylüyorum ve söylemekten sıkılmayacağım...

Kendi isteğimizle ÇIK-MA-DIK.

Ancak oy kazanma koşulları bu şekilde başlatılır "İktidara ilk geldiğimizde Suriyelileri ülkelerine göndereceğim" yani ekonomi sorunlarını çözmeye çalışacağım değil, işsizlik oranını azaltmaya çalışacağım değil, maaşları arttırmaya, enflasyonu düşürmeye çalışacağım değil, hayır bunlar yapılmayacaklar...

Tuzağa atmayalım kendimizi çünkü herkes yalan söylüyor.

Piyasaya ne kadar işgücü yaptığımıza ve fabrikalar açtığımıza bakılmıyor. Sadece sorun çıkaran azınlığımız görülüyor (Çoğu zorlanıyor). Biz mücadeleci ve üretken bir halkız, enkaz altından çıkıp kendi işlerimizi kurup eğitimlerimizi devam edip birincilik kazanıp devam etmekteyiz. Bunlara hiç bakılmıyor sadece iktidara nasıl gelebileceğine bakılacak.

Neyse... Sınırlar da kapalı şimdi ama... AB ile herhangi bir sorun çıktığında "Sınırları mültecilere açacağız, Avrupa'yı mültecilerle dolduracağız".

O anda AB bizden korkarak, tehdit eden ülkeye her şeyi yapar.. Biz de biyolojik silah olduk ama Covid-19'dan daha etkiliyiz. Herhalde biz kimsenin elinde silah değiliz ve kabul etmiyoruz asla.

Ülkemiz pislerden temizlensin artık biz dönelim, bizi helal lokmamıza yetişmeyi bırakıp başka işlere bakarsanız seviniriz. Düşünmeden konuşan siyasetçilere bizim hakkında konuşmaya izin vermeyeceğiz, ve elimizden geleni kendimizi savunacağız...




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA