Ali ŞANLI | BEKLENTİ YÜKSEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 18.11.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


BEKLENTİ YÜKSEK

Biz ne kadar farklı bakmayı denesek de gördüklerimiz aynı maalesef. İçel İdman Yurdu bu sezon ilk defa 3’te 3 yaptı. Ama içerde oynadığı Gümüşhane maçı pek de iç açıcı değildi. Akan oyunda sergilenen ne bir taktik atak, duran toplarda  ne değişik bir organizasyon, ne de değişik bir sistem görebildim. Sezon başında ki İçel İdman Yurdu’ndan pek de farklı değildi.

Evet acı biter ama pişmanlık asla bitmez. İçel yönetimi pişman olmak istemiyorsa işi sıkı tutmalı. Cem hoca dönemin de, özellikle geçen sezon yapılan hatalar tekrarlanmaması için özen gösterilmeli diye düşünüyorum. Devre arası bu takıma takviye yapılacak. Geçen sezon devre arası neredeyse 10 civarında oyuncu alınmış bir o kadar da gönderilmişti.

Geçmişte yapılan hataları affedecek kadar olgun davranılabilir sakıncası yok. Ama  tekrar güvenecek kadar,aynı hataları tekrar edecekse inanmak saflık olur bence. Çünkü devre arası yapılacak takviyeler takımın kaderini yüzde yüz belirleyecek. Uçmayı beceremeyenler kanat kırmayı çok sever. Bu maalesef bu Kente çok yaygın şekilde görülüyor. Bu tarz insanlara alan bırakılmaz ise başarı kaçınılmaz. Umarım olmaz da hadi oldu diyelim. Bu sezon da başarısız olunursa Metin başkan daha ne kadar destek verir, daha ne kadar bu enerji ile takımı sahiplenir bu bende büyük soru işareti.

O açıdan mutlaka bu sezon istenilen, beklenen başarı gelmeli çünkü şuan Mersin’li futbol severler gülümseyen ama mutsuz insanlar konumunda. Hatta kendimizden bile sıkıldığımız günler yaşıyoruz. Zamanın da işe yaramadığı süreçten geçiyoruz. O yüzden en azından sporda yüzümüz kısa sürede olsa gülsün istiyor ve bekliyoruz.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA