Ali ŞANLI | DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 30.11.2021  E-Mail : alisanli@hotmail.com


DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

Aslında yolun başında üzüldü her iki takımda. Çok değil 1 hafta önce BAL’da oynayan takımların başkanları bir araya gelerek dostluk mesajları verilmişti. Bizde sanki bu sezon çok farklı olacak, başarılı olan takıma destek verilecek ve 1 takımımız daha üst lige çıkacak diye umutlanmıştık. Fakat rüya kısa sürdü ve kâbusa dönüştü. Silifke’de oynanan Silifke Belediyespor Mersin 33 FK maçında yaşananlar tüm umutları da çaldı. Aslında orada yaşananlar orada kalsa yine de çok sorun olmayacak.

Ama insanoğlu öyle kendine yapılanı kolay kolay unutmaz. Korkarım ki bu maçta yaşananlar Mersin’e de taşınacak. İşte o zaman daha önce olduğu gibi yine yeniden rakiplerimiz kazanacak. Aslında çok şey yaşadık ve yaşadıklarımızdan şunu öğrenmiştik kimseye körü körüne güvenme. 1 hafta önceki yemekte paylaşılan fotoğrafa sanırım fazla anlam yükledik ve yine üzülen biz olduk.

Silifke’de yaşananlardan sonra eminim ki kimse bir daha bu yola aynı hevesle yürüyemeyecek. Dostluk, birlikte hareket etmek, Kentin takımlarının bir birini kollaması sanırım Silifke’de olduğu gibi hep duvara toslayacak umutlar. Evet, anlatacak çok şey var Mersin futbolu ile ilgili ama değişecek bir şey yok maalesef. Anladık ki eskiler özlenir bir daha yaşanmaz. Anladık ki yalandan çabalamalar la bir şey olmuyor olmayacak. Biz futbol severler hep büyük düşündük bir gün şampiyonlar müziği ni Mersin’de dinleyeceğiz gibi düşüncelere daldık. Ama futbolun patronlarının hayalleri bizimkilerinin yanına bile yaklaşamıyor. Kısaca bizi en çok biz üzdük büyük düşünerek.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA