Ali ŞANLI | KOLAY OLMAYACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 11.05.2022  E-Mail : alisanli@hotmail.com


KOLAY OLMAYACAK

İçel İdman Yurdu’nun play-off’da ki rakibi belli oldu. Ligi 4’ncü sırada tamamlayan Orduspor ile karşılaşacak. Benzeri eşleşme 2014’te de olmuştu. Her iki maçı kazanan Mersin İdman Yurdu finalde Samsunspor’u geçerek Süper Lige çıkmıştı. Umarım tarih tekrar yeniden yazılır ve  İçel İdman Yurdu 2’nci lige çıkar. Bu maç önce Ender hoca basın ile bir araya geldi. İlk izlenimim Ender hoca umutlu ve hırslı gördüm.

Takımın lig içinde galibiyet serisi yakalayarak ilginç bir seriye imza attı. 27 karşılaşmadan mağlubiyet almadan ayrılan bir takım tabi ki play-off maçlarına umutlu çıkabilir diye bilirsiniz. Bende bu noktada hocama şöyle bir soru yöneltim. Takının bir çok maçı sıkıntılı geçti. Neredeyse maçların büyük bölümü 1-0 ya da 1-1 bitti. Bu skorlar, ve oynan futbol play-off için yeterlimi dedim.

Tabi hoca takımına güveniyor. Biz play-off’da ki rakiplerimizi yendik, yeniden yene biliriz dedi. Umarım hocanın dediği çıkar. Ama finale kalmak o kadar kolay olmayacak. Özellikle Mersin’de ki karşılaşmada taraftara çok iş düşüyor. Takımın lig içinde ki oyununa göz ününe alacak olursak taraftarın sabırla beklemesi gerekiyor. Bekleyip ve göreceğiz bizi nasıl maçlar bekliyor. Her şeye rağmen bizi şampiyon içinde tutması,Mayıs ayını görmemizi sağladıkları için şimdiden takıma kendi adıma teşekkür ediyorum.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA