Suat ÖZDAL | MADALYA MAÇINDA SALON BOŞ KALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Suat ÖZDAL

Tarih : 16.04.2024  E-Mail : suatozdal@yahoo.com


MADALYA MAÇINDA SALON BOŞ KALDI

Şehrin Gururu, ÇBK

Şehrin Markası, ÇBK

Şehrin Takımı, ÇBK...

Öncelikle verilen mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.

Kolay olmayanı, kolaylaştıran ÇBK Mersin, Euroleauge Kadınlar Liginde geçen sezon final oynayarak Mersin’i gururlandırmıştı.

Bu senede Finali Mersin'e taşıyarak, Final 4’te mücadele etti ve Avrupa 4’üncüsü oldu. “EUROLEAGUE WOMEN FIN4L 2024” bu organizasyon Mersin’de bugüne kadar yapılan en büyük ve en önemli organizasyon olarak tarihe geçti.

ÇBK Mersin, yarı final maçında baştan son 5 dakikaya kadar kupanın kulpundan tutuyordu. ÇBK maçı eşitledi, taraftar coştu ve sporcular motive oldu, kim tutar ÇBK'yı müthiş dönüş!!!

Taaki maçın gereksiz bir nedenden dolayı dakikalarca durması, o anlarda çalınan müzik FB’nin işine yaradı. FB’ye itici güç oldu ve maç ne olduğunu anlamadan 9 sayıyla bitti.

 

Diğer yandan Pazar günü oynanan Avrupa 3’üncülük maçında Bronz Madalya için mücadele eden temsilcimize taraftar desteği beklenenin çok altında kaldı. Sporcuların motivasyonu düşüktü, sahaya gerekli performans yansımıyordu. USK Prag ortaya kendi evinde oynarcasına bir performans koydu.

Peki tribünler neden boş kaldı?

Normal lig maçında bile tribünlerin kalabalık olduğunu biliyoruz. Üstelik sponsor firma biletleri alarak ücretsiz verdiği halde karşılaşmaya 1000 taraftarın gelmesi üzücü oldu. Bu durumu sorgulamalı ve önlemler almak gerek. Mersin'i en üst liglerde temsil eden tek takımı ÇBK.

(Euroleauge women basketbal) Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonlar Ligi, kulüp bazında Kadınlar Basketbol Liginde bundan büyük organizasyon yok.

 

Çarşamba günü ise Lig Şampiyonluğu karşılaşmasında Fenerbahçe Alagöz Holding karşısında Çukurova Basketbol Kulübü taraftarı salonu doldurmalı enerjisini takımıyla paylaşmalı...




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA