Suat ÖZDAL | Bu Sene O Sene, Şampiyon! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Suat ÖZDAL

Tarih : 24.04.2024  E-Mail : suatozdal@yahoo.com


Bu Sene O Sene, Şampiyon!

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin temsilcisi Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, geçen hafta ligin son haftasında galibiyete imza atarak 2. yarıya lider bitirdi. Rakiplerine açık ara üstünlük kurdu. Evinde lideri devirdi, Sigortam Net'e açıkçası potayı göstermedi.

Hedef maçlarda ortaya koyduğu performans dikkat çekiciydi. Agresif savunma çembere gidişler ikili oyunlar dış atışlardan bulduğu sayılarla taraftarının sevgisini kazanan MSK Rakiplerine de gözdağı verdi.

Ligin ikinci yarısı başlamadan yaptığı transferler, Koç Can Sevim'in oyun anlayışı her hafta üzerine koyarak sistemini oturması, Mersin Basketbolunun ayak seslerini Türkiye'ye duyurdu, ortaya koyduğu basketboluyla camianın dikkatleri üzerine çekti ve Play Off’lar öncesi pozitif sinyaller verdi.

Ligi 3. sırada bitiren MSK, Play Off çeyrek finalde ligde iki kere karşılaştığı ve üstün oyunu ile iki kere yendiği ligi 8 sırada tamamlayan Ted Ankara Kolejliler ile eşleşti. Kağıt üzerinde ev sahibi avantajı ile favori görünen temsilcimizi kolay ama zor bir karşılama bekliyor. İlk maçlar favori takımlar için Kolay görünse de zorda geçebiliyor. O yüzden her zamanki ciddiyetle pozitif basketboluyla tam kadro herkes elini taşın altına koyarak Play Offl’ara başlayacaklardır.

Bizleri, basketbol severleri “Bu sene o sene Şampiyon Mersin MSK” olarak inandıran Yönetimi Teknik ekibi Basketbolculara Playoff sürecinde başarılar diliyorum. 

Bu sezon ligde geçmişten ders çıkaran MSK, daha güçlü ve geniş tecrübeli kadrosu ile ligde ve TED Ankara Kolejliler karşısında daha favori bir takım konumunda, yaptığı transferlerle bütçesiyle, ligde her takımı yenecek güçte.

İşte tam bu noktada ev sahibi ve muhteşem taraftarının avantajı ile önce Play Off Çeyrek Final, sonrası Yarı Final yolu açık...

Zamanlama harika çeyrek final ilk maçının günü ve saati basketbol severler için çok uygun ayarlanmış bu pozitif bir durum. İnanıyorum ki salon dolacak hatta dışında kalanlar olacak.

Mersin taraftarı Play Off’lar da takımını ligde olduğu gibi canla başla destekleyecek ve Süper Lig öncesi Play Off ilk karışmasını kaçırmayacaktır.

Hafta sonunda basketbol severleri Mersin Edip Burhan Spor salonunda Cumartesi günü saat 18.00 'de ‘Basketbol Ziyafeti’ bekliyor.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA