Eğe itiraz etti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Eğe itiraz etti


 

2. Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği Genel Sekreteri olan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Önder Ege yayın gelirleri ile ilgili yaptığı sert açıklamayla, yayın gelirleri ile ilgili alınan kararın kabul edilemez olduğunu belirtti.

Başkan Önder Ege 2.Lig ve 3.Lig kulüplerinin yayın gelirlerinden doğan TFF payı yüzde 12’den, yüzde 4'e düşürülmüş olmasının bir teslimiyet ifadesi olduğunu dile getirerek , “Böylece TFF kendini Süper Lig ve 1. Lig takımlarına ve tabi ki kulüpler vakfına teslim etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçen bir yasa var, bu yasa ne yazık Mali Genel Kurulda dahi gündeme gelmeden oldu bitti ile kimsenin görüşü alınmadan yürürlüğe konulmuştur. Bu TFF desteğinin 2.ve 3.lig kulüplerine azalması sonucunu doğurabilir. Zaten yetersiz olan destek daha da düşük hale gelecektir. Bu konu ile ilgili 2.ve 3.lig kulüpler birliği etkin bir hak arama mücadelesi başlatma kararlılığındadır.Bu konuda Sayın Başkan Yıldırım Demirören'in inisiyatif almasını bekliyoruz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA