Laktat testinden geçtiler! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Laktat testinden geçtiler!


 

Pazartesi günü 2.etap çalışması için Kartepe’ye gitme planı yapan ancak 1 gün daha Mersin’de kalmaya karar veren Mersin İdman Yurdu Tevfik Sırrı Gür stadında laktat testinden geçti.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına başladığı Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda akşam saatlerinde laktat performans testinden geçti. İlk olarak futbolcuların yağ ölçümleri yapılırken daha sonra oyuncular, gruplar halinde 8 set üzerinden zamana karşı koşu ve dayanıklılık antrenmanı yaptı.

Oldukça moralli gözüken futbolcular ve teknik ekibin kamp hazırlıklarının ise sürdüğü ve önümüzdeki günlerde Kartepe’ye doğru yol alınacağı öğrenildi.

RAKİP OLDU

Sezonun ilk maçında Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Amedspor tanıdık bir ismi aldı. 2 sezon Mersin İdman Yurdu forması giyen Mersin’li olan Efe Özarslan Amedspor’a giderek Mersin İdman Yurdu’na rakip oldu.

Amedspor 2017-2018 sezonunda şampiyonluk kadrosu kurma çalışmaları kapsamında ara vermeden transferlerine devam ediyor. Amedspor dış transfer görüşmeleri kapsamında sözleşmesi Kayseri Spor da olan başarılı savunma oyuncusu Efe Halil Özarslan ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 1990 doğumlu 1.95 boyundaki başarılı sporcu imza sonrası yaptığı açıklamada; Amedspora geldiği için mutlu ve gururlu olduğunu ve Amedsporun başarısı için canı pahasına mücadele edeceğini belirtti.

İmza sonrası konuşan Başkan Edemen ise şampiyonluk yolunda ona yakışır bir kadro kurma amacıyla transferlerimize devam ediyoruz.Kardeşimizin de takıma büyük katkı yapacağına inanıyorum. Taraftarlarımız ve sevenlerimiz rahat olsun ve her zaman ki gibi desteklerini sürdürmeye devam etsin, bu takım sezon sonu mutlaka şampiyonluğa ulaşacaktır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA