Tarsus 2’de 2 yaptı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus 2’de 2 yaptı


 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarına Nevşehir Avanos’ta devam ediyor.

ALİ ŞANLI

Sarı-Lacivertliler, burada oynadıkları iki hazırlık maçını da kazandı. Bir haftadan bu yana Nevşehir’de kamp yapan Tarsus, ilk oynadığı hazırlık maçında Kahramanmaraşspor’u 1-0 yenmişti. Kamptaki ikinci hazırlık maçında ise Yomra Spor’u 3-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler aldıkları bu galibiyet ile idmanlarda çalışmalarının karşılığını almaya başladığını gösterdi. Tarsus, yarın da Kayseri U-21 takımı ile hazırlık maçı yapacak.

Teknik Direktör Özcan Kızıltan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Tarsus İdman Yurdu, Cuma günü Nevşehir kampına ara verecek. Oyuncular iki gün izin yaptıktan sonra yeniden Nevşehir’de kamp yapacak. Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Önder Ege, çalışmaların iyi gittiğini ve takımın sezona en iyi şekilde başlaması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Teknik ekibin raporu doğrultusunda en az bir, en fazla iki olmak üzere takıma takviye transfer yapacaklarını belirten Ege, transfer konusunda bazı oyuncularla görüşmelerinin sürdüğünü vurguladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA